Kutup Ayısı İngilizce ve Türkçe Tanıtımı

Bu yazımızda Kutup Ayısı hakkında İngilizce ve Türkçe bilgiler paylaşacağız.

Kutup Ayısı İngilizce ve Türkçe Tanıtımı

Polar bears live in the Arctic.
Kutup ayıları Kuzey Kutbu’nda yaşar.

It is the largest carnivore that lives on land.
Karada yaşayan en büyük etoburdur.

Their sense of smell is incredibly strong.
Koku duyuları inanılmaz derecede güçlüdür.

Polar bears have 42 teeth.
Kutup ayılarının 42 dişi vardır.

Polar bears spend most of their time at sea.
Kutup ayıları zamanlarının çoğunu denizde geçirirler.

Scientists estimate that there are around 25000 polar bears.
Bilim adamları, yaklaşık 25000 kutup ayısı olduğunu tahmin ediyor.

Bu yazımız ile ilgili olarak dikkatinizi çekebilecek diğer yazılarımız:

Kediler Hakkında İngilizce ve Türkçe Bilgiler

Aslan Hakkında İngilizce ve Türkçe Bilgiler

Dinozor Hakkında İngilizce ve Türkçe Bilgi

İngilizce Etçil ve Otçul Hayvanlar

Kurtlar Hakkında İngilizce Bilgiler

İngilizce ve Türkçe Köpek Tanıtımı

İngilizce ve Türkçe Kaplan Tanıtımı

Kurtlar Hakkında İngilizce Bilgiler

Çita Hakkında İngilizce ve Türkçe Bilgiler

Timsah İngilizce ve Türkçe Tanıtımı

Kediler Hakkında İngilizce ve Türkçe Bilgiler

Nesli Tükenmekte Olan Bir Hayvanın İngilizce Tanıtımı

Yazımızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.