Demi Lovato İngilizce Ve Türkçe Hayatı

Amerikalı ünlü şarkıcı Demi Lovato’yu İngilizce ve Türkçe olarak daha yakından tanıyacağız. Demi Lovato’nun biyografisi, kariyeri, fiziksel özellikleri ve çok daha fazlası bu yazımızda.

Demo Lovato İngilizce Hayatı

English (İngilizce) – Turkish (Türkçe)
En : Demetria Devonne “Demi” Lovato (August 20, 1992) is an American actor, singer and songwriter.
Tr : Demetria Devonne “Demi” Lovato (20 Ağustos 1992 doğumlu) Amerikalı bir aktör, şarkıcı ve söz yazarıdır.

En : Singer and actress Demi Lovato was born on August 20, 1992, in Albuquerque, New Mexico.
Tr : Şarkıcı ve oyuncu Demi Lovato 20 Ağustos 1992’de Albuquerque, New Mexico’da doğdu.

En : Demi Lovato whose real name is Demetria Devonne Lovato is an American singer and songs writer. She is 21 years old and is one of the emerging young music artists of America.
Tr : Gerçek adı Demetria Devonne Lovato olan Demi Lovato, Amerikalı bir şarkıcı ve şarkı yazarıdır. 21 yaşında ve Amerika’nın genç müzik sanatçıları arasında yer alıyor.

En : Demi Lovato is one of the few artists who managed to earn a great reputation in the movie industry as well as the music world at a really young age.
Tr : Demi Lovato, film endüstrisinde ve müzik dünyasında gerçekten çok genç yaşta büyük bir üne kavuşmayı başarmış birkaç sanatçıdan biridir.

En : She started the career on the Disney channel at the age of 7 years old.
Tr : Kariyerine Disney kanalında 7 yaşındayken başladı.

En : In 2007, Demi Lovato began working with the Disney Channel.
Tr : 2007’de Demi Lovato, Disney Channel ile çalışmaya başladı.

En : Her first album was ‘Don’t Forget’ which was released on 23rd September 2008. The album topped the charts in Billboard Top 100.
Tr : İlk albümü 23 Eylül 2008’de piyasaya çıkan ‘Do not Forget’ idi. Albüm Billboard Top 100 listelerinde yer aldı.

En : On July 21, 2009, Demi Lovato released her second studio album, Here We Go Again.
Tr : 21 Temmuz 2009’da Demi Lovato, ikinci stüdyo albümü Here We Go Again’i çıkardı.

En : In 2012, Lovato took on a new role. She joined The X Factor in its second season as a judge.
Tr : 2012’de Lovato yeni bir rol üstlendi. X Factor’a ikinci sezonunda jüri olarak katıldı.

Discography (Albümleri) :
Don’t Forget (2008)
Here We Go Again (2009)
Unbroken (2011)
Demi (2013)
Confident (2015)
Tell Me You Love Me (2017)

Demi Lovato

En : Birth Place : Albuquerque, New Mexico, USA, USA
Tr : Doğum Yeri : Albuquerque, New Mexico, USA, Amerika Birleşik Devletleri

En : Date of Birth : August 20, 1992
Tr : Doğum Tarihi : 20 Ağustos, 1981

En : Father : Patrick Martin Lovato
Tr : Baba : Patrick Martin Lovato

En : Mother : Dianna Lee Hart
Tr : Anne : Dianna Lee Hart

En : Height : 161 cm
Tr : Boy : 161 cm

En : Weight : 58 kg
Tr : Ağırlık/Kilo: 58 kg

En : Measurements : 34-27-36
Tr : Ölçüler : 34-27-36

En : Eye Colour : Brown
Tr : Göz Rengi : Kahverengi

En : Shoe Size : 37,5
Tr : Ayakkabı Numarası : 37,5

En : Sun Sign : Leo
Tr : Burç : Aslan

Yazımızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.